u bent hier

Symfonie voor valse noot (6+) - Symfonieorkest Vlaanderen & Raf Walschaerts

6 +

Klassieke muziek


Een familieconcert van en met Raf Walschaerts en Symfonieorkest Vlaanderen. Symfonieorkest Vlaanderen onder leiding van dirigent Steven Verhaert Tekst & idee: Raf Walschaerts Spel: Olivier De Smet, Wouter Bruneel, Ineke Nijssen & Raf Walschaerts Duur van de voorstelling: 50min Vanaf een half uur voor de voorstelling warmen we samen op. Welkom! *Als lid van de Gezinsbond krijgt u 20% ... Lees meer »

Een familieconcert van en met Raf Walschaerts en Symfonieorkest Vlaanderen.

Symfonieorkest Vlaanderen onder leiding van dirigent Steven Verhaert
Tekst & idee: Raf Walschaerts
Spel: Olivier De Smet, Wouter Bruneel, Ineke Nijssen & Raf Walschaerts

Duur van de voorstelling: 50min
Vanaf een half uur voor de voorstelling warmen we samen op. Welkom!

*Als lid van de Gezinsbond krijgt u 20% spaarkorting op onze familievoorstelling. Deze korting wordt toegekend via de spaarkaart aan de balie van de Gezinsbond op de dag van de voorstelling*

Lees ik het goed? Symfonie voor valse noot? Nee toch? Die titel moet een grap zijn! Wij doen niet aan valse noten in dit concert. Dit is het beste orkest van de wereld, en beste orkesten van de wereld spelen geen valse noten. Nooit. Echt nooit. Dus ook vandaag niet.

Deze Symfonie voor valse noot wordt vandaag gespeeld ZONDER valse noot. Geen vinger zal van de snaar glijden, geen stemband te hoog of te laag trillen, geen trommel te vroeg of te laat klinken. Perfect zal het zijn. Per-fect!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart deSingel
Desguinlei 25
2000 Antwerpen
zaterdag 29 december 2018 van 15:00 tot 16:00
Symfonieorkest Vlaanderen
€ 32,0
tickets@symfonieorkest.be
09 292 75 57
www.symfonieorkest.be