u bent hier

Suzanne Vermeyen & Lokke van der Ven - 100% Femme - AFGELAST

Klassieke muziek


Voorstelling wordt afgelast wegens corona-crisis. Tickethouders worden gecontacteerd via mail. Suzanne Vermeyen (cello) en Lokke Van der Ven (piano), van kindsbeen af vriendinnen, ontwikkelden al vroeg een passie voor kamermuziek. In het conservatorium van Brussel perfectioneerden ze zich als duo in de kamermuziekklassen van Jan Michiels, Thomas Dieltjens, Eric Robberechts en Dirk Vermeulen. ... Lees meer »

Voorstelling wordt afgelast wegens corona-crisis. Tickethouders worden gecontacteerd via mail.

Suzanne Vermeyen (cello) en Lokke Van der Ven (piano), van kindsbeen af vriendinnen, ontwikkelden al vroeg een passie voor kamermuziek. In het conservatorium van Brussel perfectioneerden ze zich als duo in de kamermuziekklassen van Jan Michiels, Thomas Dieltjens, Eric Robberechts en Dirk Vermeulen.

Na hun studies besloten de twee muzikanten zich samen toe te leggen op het repertoire voor cello en piano en de relatie tussen die twee instrumenten nader te verkennen. Dankzij hun enthousiasme, hun beheersing van de instrumentale techniek en vooral hun gevoel voor het verschil in uitdrukkingsvermogen en klankrijkdom tussen de cello, een instrument dat zowel kan begeleiden als zingen, en de piano, het polyfone instrument bij uitstek, slagen zij erin een evenwicht en wisselwerking tussen beide instrumenten te bereiken en een echte muzikale dialoog te doen ontstaan.

Suzanne en Lokke spelen werken van vrouwelijke componisten Louise Farrenc, Clara Schumann en Mel Bonis.

CELLO SUZANNE VERMEYEN
PIANO LOKKE VAN DER VEN

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Jozefskapel Brasschaat
Augustijnslei 76
2930 Brasschaat
zondag 21 februari 2021 van 11:00 tot 13:00
Cultuurcentrum Brasschaat
€ 14,0
webshopbrasschaat.recreatex.be/Ticket...