u bent hier

Studio Guga - Ongehoord

16 +

Humor comedy


Guga Baul is een begenadigd stemmenimitator en weet met die gave innemende comedy te brengen en covers te zingen. Geruggesteund door een fantastische band trekt Guga nu volledig de muzikale kaart. Trouw aan zijn talent kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende muzikale grootheden. Het concept ‘Radio Guga’ krijgt met deze editie een heel andere wending. Waar hij ... Lees meer »

Guga Baul is een begenadigd stemmenimitator en weet met die gave innemende comedy te brengen en covers te zingen. Geruggesteund door een fantastische band trekt Guga nu volledig de muzikale kaart.

Trouw aan zijn talent kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende muzikale grootheden. Het concept ‘Radio Guga’ krijgt met deze editie een heel andere wending. Waar hij voordien covers bracht, brengt hij nu zelf geschreven nummers naar analogie van zijn helden. Hij kruipt zodanig in de huid van bijvoorbeeld Bart Peeters dat hij een nummer schrijft zoals alleen Bart Peeters nummers schrijft en hij zingt die dan in met de stem van Bart Peeters. Verwarring alom. Een nummer van Bart Peeters, dat klinkt als een nummer van Bart Peeters, en het ís helemaal niet van Bart Peeters! Je hoort nauwelijks het verschil! Straf!

Studio Guga
Toon kaart Cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
woensdag 4 december 2019 van 20:15 tot 20:15
Cultuurhuis de Warande
€ 25,0
Bestel tickets
014 41 69 91
www.warande.be/programma/3839/Studio_...
www.warande.be/programma/3839/Studio_...