u bent hier

Stormgames

Bal en racketsport, Omnisport en andere


Stormgames is een evenement vol actie, avontuur en spanning. Je krijgt proeven voorgeschoteld die je door samenwerking en behendigheid tot een goed einde brengt. Wat heb je nodig? Veel goesting, humor en zin om samen met je collega's, vrienden, buren, ... het op te nemen tegen andere ploegen. Stormgames is een evenement vol actie, avontuur en spanning. Je krijgt verschillende proeven ... Lees meer »

Stormgames is een evenement vol actie, avontuur en spanning. Je krijgt proeven voorgeschoteld die je door samenwerking en behendigheid tot een goed einde brengt. Wat heb je nodig? Veel goesting, humor en zin om samen met je collega's, vrienden, buren, ... het op te nemen tegen andere ploegen.

Stormgames is een evenement vol actie, avontuur en spanning. Je krijgt verschillende proeven voorgeschoteld die je door samenwerking en behendigheid tot een goed einde brengt. Wat heb je nodig? Veel goesting, een beetje humor en zin om samen met je collega's, vrienden, buren, ... het op te nemen tegen andere leuke ploegen.


Elke ploeg telt 6 deelnemers. Je kan inschrijven met je eigen ploeg of als individu (open ploeg).


Er zijn 2 reeksen. Jongeren van 8 tot en met 14 jaar strijden in een reeks tegen elkaar. Iedereen vanaf 15 jaar strijdt in een tweede reeks.

Evenement
Viswater (in openlucht)
Tongerlostraat z/n
2040 Berendrecht
za 22 augustus 2020om 17:00za 22 augustus 2020om 17:00za 22 augustus 2020om 17:00za 22 augustus 2020om 17:00
Vrijetijdscentrum De Schelde
€ 30,0
Sign Up
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...