u bent hier

Stijn Meuris speelt Tirade #4 Belgarije


Op verzoek, maar vooral omdat de actualiteit van geen ophouden weet, en Meuris evenmin. Met veel verse verhalen en een eigenzinnige kijk, vol scherpe humor en rake observaties, fulmineert en analyseert Stijn Meuris in BELGARIJE de stand én de stilstand van het land. Dat er gelachen kan worden is een feit. Dat er desge-vallend geweend mag worden eveneens. Tirade #4 Belgarije is geen stand-up ... Lees meer »

Op verzoek, maar vooral omdat de actualiteit van geen ophouden weet, en Meuris evenmin. Met veel verse verhalen en een eigenzinnige kijk, vol scherpe humor en rake observaties, fulmineert en analyseert Stijn Meuris in BELGARIJE de stand én de stilstand van het land.
Dat er gelachen kan worden is een feit. Dat er desge-vallend geweend mag worden eveneens. Tirade #4 Belgarije is geen stand-up comedy as you know it.
Geen vrijblijvende moppentapperij en geen gratuite aaneenschakeling van dijenkletsers. Maar wel een an-derhalf uur durende, wervelende conférence, in een knap decor waarin Stijn het publiek én zichzelf een spie-gel voorhoudt. Kom meekijken in die spiegel!

Organisatie: Curieus Wuustwezel vzw

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart GC Kadans
Achter d'Hoven 15
2990 Wuustwezel
vrijdag 8 januari 2021 van 20:00 tot 23:30
€ 16,0
www.curieus-wuustwezel.be
0477607981