u bent hier

Sterrenkijkwandeling gekoppeld aan waarnemingsmogelijkheden - Astronomievereniging Asterion.

Wetenschap


Programma: - Begeleide wandeling van ca. 5 km met toelichtingen aangaande de zichtbare hemelobjecten die de bewuste avond zullen te zien zijn, alsook aangaande het landschap. Het wandeltraject loopt door een uitgesproken groen en bosrijk gebied. Ze staat beter bekend als het Uilenpad en wordt beschouwd als de mooiste wandeling op het grondgebied van Wuustwezel. Wandelbegeleiding : Tom Heye - ... Lees meer »

Programma:

- Begeleide wandeling van ca. 5 km met toelichtingen aangaande de zichtbare hemelobjecten die de bewuste avond zullen te zien zijn, alsook aangaande het landschap. Het wandeltraject loopt door een uitgesproken groen en bosrijk gebied. Ze staat beter bekend als het Uilenpad en wordt beschouwd als de mooiste wandeling op het grondgebied van Wuustwezel.

Wandelbegeleiding : Tom Heye

- Na afloop waarnemingsmogelijkheden met enkele automatisch gestuurde verenigingstelescopen voorzien van toelichtingen door ons ervaren waarnemingsteam.

Waarnemingsbegeleiding: Patrick Van Looveren
Evenementcoördinatie: Paul De Rydt

Bijeenkomst:

Informatiecentrum - Dorpsstraat te Wuustwezel – 19.20h stipt met vertrek om 19.30h

Informatie / inschrijvingen:

Verplichte inschrijving via volgende kanalen (in bijlage van onze bevestigingsmail ontvangt u een infonota met opgave van het precieze bijeenkomstadres, wegbeschrijving en parkeergelegenheid). Tevens i.v.m. enkele te nemen veiligheidsvoorzorgen m.b.t. de coronasituatie.

E-mail: asterioninfo@gmail.com
Website: www.bloggen.be/astro

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Asterion waarnemings- en evenementenlokatie - Gasthuisdreef
Gasthuisdreef
2990 Wuustwezel
zaterdag 17 oktober 2020 van 19:30 tot 23:00
Astronomievereniging Asterion
gratis
asterioninfo@gmail.com
www.bloggen.be/astro
www.bloggen.be/astro/archief.php?ID=3...