u bent hier

Stefan Dixon, Neeka, The Bonnie Blues - Een avond met … singer-songwriters - GEANNULEERD

Amusementsmuziek


De avond wordt afgetrapt door Stefan Dixon, die in het Afrivlaams zingt. Stefan Dixon maakt een muzikale reis van zijn thuisstad Kaapstad naar Brussel en brengt een mengeling van Afrikaanse en Vlaamse klassiekers. Hij vertaalt bekende Vlaamse hits in het Zuid-Afrikaans en combineert ze met nummers die hem muzikaal vormden in Zuid-Afrika. Dat ze schitterende songs kan schrijven, ook in het ... Lees meer »

De avond wordt afgetrapt door Stefan Dixon, die in het Afrivlaams zingt. Stefan Dixon maakt een muzikale reis van zijn thuisstad Kaapstad naar Brussel en brengt een mengeling van Afrikaanse en Vlaamse klassiekers. Hij vertaalt bekende Vlaamse hits in het Zuid-Afrikaans en combineert ze met nummers die hem muzikaal vormden in Zuid-Afrika.

Dat ze schitterende songs kan schrijven, ook in het Nederlands, bewijst singer-songwriter Neeka in zowat elk nummer op haar cd Meisje meisje. Tijdens deze avond treedt ze met haar volledige band op.

The Bonnie Blues begeleiden zichzelf op gitaar, contrabas en viool. Het trio brengt bekende en onbekende liedjes in de stijl van de jaren twintig tot vijftig.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC 't Schaliken
Grote Markt 35
2200 Herentals
zaterdag 19 december 2020 van 20:00 tot 22:00
CC 't Schaliken
€ 16,0
www.schaliken.be