u bent hier

START to SING!

8 +

Pop en rock


Ben je tussen 8 en 14 jaar? Ben je de hele dag aan het zingen? Zing je graag in groep en hou je van samen muziek maken? Heb jij altijd al gedroomd van zingen en performen? Dan is START to SING vast en zeker iets voor jou! Zingen maakt gelukkig, zoveel is zeker. Als we zingen lijkt het wel feest in onze hersenen. We maken gelukshormonen aan! Mind The Voice motiveert met START to SING graag ... Lees meer »

Ben je tussen 8 en 14 jaar? Ben je de hele dag aan het zingen? Zing je graag in groep en hou je van samen muziek maken? Heb jij altijd al gedroomd van zingen en performen? Dan is START to SING vast en zeker iets voor jou!

Zingen maakt gelukkig, zoveel is zeker. Als we zingen lijkt het wel feest in onze hersenen. We maken gelukshormonen aan!

Mind The Voice motiveert met START to SING graag jonge startende zangers en zangeresjes om te dùrven hun stem te laten horen. Soms is de drempel nog iets te hoog om helemaal in je eentje te durven zingen, òf misschien vind je het gewoon veel leuker om te zingen in groep?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Mind The Voice
Lippeloseweg 44
2890 Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands)
Van 1 oktober 2019 tot 15 juni 2020 (ma van 18:30 tot 19:30, wo van 18:30 tot 19:30,
Mind The Voice
€ 285,0
www.mindthevoice.be/starttosing/
info@mindthevoice.be
03 298 04 94
www.mindthevoice.be/starttosing