u bent hier

Start to Dive

14 +

Outdoor en adventure


Duiken is de ideale sport om te zorgen voor een goede gezondheid, een betere conditie en een mentaal welzijn.Wil je het eens proberen? Dan kan je terecht bij Duikschool Campinia voor een gratis initiatie. Om te starten, heb je niet veel meer nodig dan zwemkledij. Start to Dive gaat als volgt:Je neemt contact op met onze duikschool en meld je aan voor een initiatie. Campinia zorgt voor het ... Lees meer »

Duiken is de ideale sport om te zorgen voor een goede gezondheid, een betere conditie en een mentaal welzijn.Wil je het eens proberen? Dan kan je terecht bij Duikschool Campinia voor een gratis initiatie. Om te starten, heb je niet veel meer nodig dan zwemkledij.

Start to Dive gaat als volgt:Je neemt contact op met onze duikschool en meld je aan voor een initiatie. Campinia zorgt voor het basismateriaal, fles, ontspanner en instructeur. Jij dient enkel zwemgerief mee te brengen.De instructeur begeleidt je en laat je kennis maken met de duiksport in het zwembad van Herentals.Na de initiatie zou het je duidelijk moeten zijn in welke mate je gebeten bent door de duikmicrobe en kan je lid worden van Duikschool Campinia.Dit is het startpunt van je duikcarrière en de aanloop naar het behalen van een duikbrevet.Met andere woorden : “You ‘ve started to dive!”

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sporthotel Sport Vlaanderen
Vorselaarsebaan 60
2200 Herentals
woensdag 23 september 2020 van 19:00 tot 20:00
Duikschool Campinia Herentals
gratis
vragen@campinia.be
www.campinia.be