u bent hier

Stand 'Art 'Sandy Mutsaerts'


Elke maand komt een creatieve Essenaar met één werk naar buiten. Onder de noemer Stand 'Art palmt hij of zij een maand lang de ezel of sokkel in. In de maand maart is het de beurt aan Sandy Mutsaerts. De eerste stappen op het doek maakte Sandy bij een cursus portretschilderen bij het Tatteljee. Het leuke hierbij is dat, hoe meer je vordert bij het portretteren van iemand, hoe meer de persoon ... Lees meer »

Elke maand komt een creatieve Essenaar met één werk naar buiten. Onder de noemer Stand 'Art palmt hij of zij een maand lang de ezel of sokkel in.

In de maand maart is het de beurt aan Sandy Mutsaerts. De eerste stappen op het doek maakte Sandy bij een cursus portretschilderen bij het Tatteljee. Het leuke hierbij is dat, hoe meer je vordert bij het portretteren van iemand, hoe meer de persoon eruit komt. Dit ervaart Sandy als een heel persoonlijk en soms zelfs emotioneel proces.

Hoewel ze het portretschilderen nog steeds als een fijne activiteit ervaart wilde ze ook andere technieken proberen. Een vorming met Cobra olieverf volgde.

In juni 2020 startte Mutsaerts met haar eigen atelier, 'Mijn Moment'. Je kan er terecht voor verschillende workshops.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gemeentehuis
Heuvelplein 23
2910 Essen
Gemeentebestuur Essen
gratis
vrijetijd@essen.be
03 670 01 56