u bent hier

Stand 'Art 'Chantal Bogers'


Elke maand komt een creatieve Essenaar met één werk naar buiten. Onder de noemer Stand 'Art palmt hij of zij een maand lang de ezel of sokkel in. In de maand februari is het de beurt aan Chantal Bogers. In haar werk past ze de technieken toe die ze leerde in de online workshop 'zentangle' tijdens de eerste lockdown in het voorjaar van 2020. De felle kleuren zijn een tegenhanger voor de donkere ... Lees meer »

Elke maand komt een creatieve Essenaar met één werk naar buiten. Onder de noemer Stand 'Art palmt hij of zij een maand lang de ezel of sokkel in.

In de maand februari is het de beurt aan Chantal Bogers. In haar werk past ze de technieken toe die ze leerde in de online workshop 'zentangle' tijdens de eerste lockdown in het voorjaar van 2020.

De felle kleuren zijn een tegenhanger voor de donkere tijdens waarin ze zich bevond. Voor dit werk liet Bogers zich inspireren door haar reis naar Florida in 2019.

Sinds 2006 schildert Chantal Bogers met olieverf, haar inspiratie haalt ze uit de natuur om haar heen, zowel in Europa als in de VS. Hoewel een groot deel van haar werk realistisch is maakt ze ook uitstapjes naar surrealisme en figuratieve kunst.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gemeentehuis
Heuvelplein 23
2910 Essen
Van ma 1 februari 2021 00:00 tot zo 28 februari 2021 23:59
Gemeentebestuur Essen
gratis
vrijetijd@essen.be
03 670 01 56