u bent hier

Stabbel: wintereditie


Na het succes van onze Stabbel-zomereditie willen we jullie verrassen met een wintereditie! Samen met de gemeenten Geel, Hulshout, Laakdal, Meerhout en Westerlo hebben we opnieuw enkele pareltjes van wandelingen uitgewerkt. Er is een wandelparcours voorzien voor kinderen (max. 6 km), waarbij je de Stabbel-raadsels dient op te lossen. Voor volwassenen wordt er een tocht voorzien van 12 km ... Lees meer »

Na het succes van onze Stabbel-zomereditie willen we jullie verrassen met een wintereditie! Samen met de gemeenten Geel, Hulshout, Laakdal, Meerhout en Westerlo hebben we opnieuw enkele pareltjes van wandelingen uitgewerkt. Er is een wandelparcours voorzien voor kinderen (max. 6 km), waarbij je de Stabbel-raadsels dient op te lossen. Voor volwassenen wordt er een tocht voorzien van 12 km langs de wandelknooppunten.

De Stabbel-wandelingen lopen van 2 november 2020 tot en met 21 februari 2021 (aangepaste einddatum ten opzichte van hetgeen vermeld in de brochure!)
De brochure kan afgehaald worden in VTC de Mixx bij de dienst toerisme, bij de andere deelnemende toeristische diensten of hier gedownload worden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bierkroeg Den Hulst
Hulst 4
2230 Herselt
Toerisme Herselt
gratis
toerisme@herselt.be
014 53 90 83
www.herselt.be/stabbel