u bent hier

Ssst, niet stil zijn! Zoektocht met een gids

6 +


'Ssst, stil zijn, nergens aankomen en blijf een beetje rustig.’ Zo hoeft een museumbezoek met kinderen niet te zijn. Vlieg staat dit jaar in het teken van geluid. (Luidruchtige) Kinderen van 6 tot 8 jaar ontdekken met hun ogen en oren Museum Mayer van den Bergh ! Het huis met de verzameling van Fritz is een wonderlijke plek, waar je helemaal kan verdwalen. Meestal is het er stil. Maar voor de ... Lees meer »

'Ssst, stil zijn, nergens aankomen en blijf een beetje rustig.’ Zo hoeft een museumbezoek met kinderen niet te zijn. Vlieg staat dit jaar in het teken van geluid. (Luidruchtige) Kinderen van 6 tot 8 jaar ontdekken met hun ogen en oren Museum Mayer van den Bergh !
Het huis met de verzameling van Fritz is een wonderlijke plek, waar je helemaal kan verdwalen. Meestal is het er stil. Maar voor de zoektocht van Vlieg gaat dat niet. De geluidskoffer van Fritz is leeg en moet gevuld worden.
Ga mee op zoek naar een blinkend harnas, krakende sneeuw of een prachtige luit en boots het geluid na.

ZOEKTOCHT Met Een Gids
voor (luidruchtige) kinderen van 6 tot 8 jaar en hun ouders.
Zondag 2 augustus om 11 uur en zondag 30 augustus 2020 om 11 uur
Duur: 1 uur
Maximum 10 deelnemers
Mail naar mmb@antwerpen.be en geef de naam van de gezinsleden op die meedoen (bij voorkeur 1 volwassene per 1 à 2 kinderen). Na bevestiging reserveert u vooraf een toegangsticket voor iedereen. Kinderen krijgen gratis toegang, maar hebben ook een online ticket nodig.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Museum Mayer van den Bergh
Lange Gasthuisstraat 19
2000 Antwerpen
zo 2 augustus 2020 van 11:00 tot 12:00 zo 30 augustus 2020 van 11:00 tot 12:00
Museum Mayer van den Bergh
€ 8,0
mmb@antwerpen.be
03 338 81 88
www.museummayervandenbergh.be