u bent hier

Sprookjes enzo


Ticketverkoop start later Het dromerige gezelschap Sprookjes enzo mikt op de zintuigen van de kleinste kleuters en neemt het piepjonge publiek doorheen de vier seizoenen mee naar een magische tuin. De Tuin is één groot spel waarin kinderen en (groot)ouders de aanwijzingen van acteurs volgen en hoofdrolspelers worden in hun eigen verhaal. Deze interactieve voorstelling slaagt erin het ... Lees meer »

Ticketverkoop start later Het dromerige gezelschap Sprookjes enzo mikt op de zintuigen van de kleinste kleuters en neemt het piepjonge publiek doorheen de vier seizoenen mee naar een magische tuin. De Tuin is één groot spel waarin kinderen en (groot)ouders de aanwijzingen van acteurs volgen en hoofdrolspelers worden in hun eigen verhaal. Deze interactieve voorstelling slaagt erin het kleinst denkbare publiek te boeien en stimuleert (groot)ouders verhalen te vertellen aan ...

Ticketverkoop start later

Het dromerige gezelschap Sprookjes enzo mikt op de zintuigen van de kleinste kleuters en neemt het piepjonge publiek doorheen de vier seizoenen mee naar een magische tuin. De Tuin is één groot spel waarin kinderen en (groot)ouders de aanwijzingen van acteurs volgen en hoofdrolspelers worden in hun eigen verhaal. Deze interactieve voorstelling slaagt erin het kleinst denkbare publiek te boeien en stimuleert (groot)ouders verhalen te vertellen aan hun kind.

Welkom in De Tuin. Neem een ster als kussen, laat de vlinders vliegen en kijk hoe vissen zwemmen in de lucht…

De Tuin is een heuse ontdekking voor de ene kleuter, een feest van herkenning voor de andere!
Spel: Peter Dewel en Ilke Teerlinck
Concept: Marcello Chiarenza en Patrick Lynch

http://www.sprookjes.be/

 

Schouwburg Rex
Smallestraat 2
2400 Mol
zondag 25 april 2021om 14:30
Schouwburg Rex
gratis
apps.ticketmatic.com/widgets/getouw/f...