u bent hier

Sprookjes enzo - Pietro Chiarenza


In de piste van een circus waar de tijd is blijven stilstaan, schommelt een kroonluchter gewichtloos terwijl schemerlampjes verstoppertje spelen en een straatlantaarn naar de zonsondergang glimlacht… Alles is mogelijk in de interactieve kleutervoorstelling Click van Sprookjes enzo waar verrassende circusnummers, bewegende objecten en lichtjes de hoofdrol spelen. Ticketverkoop start later ... Lees meer »

In de piste van een circus waar de tijd is blijven stilstaan, schommelt een kroonluchter gewichtloos terwijl schemerlampjes verstoppertje spelen en een straatlantaarn naar de zonsondergang glimlacht… Alles is mogelijk in de interactieve kleutervoorstelling Click van Sprookjes enzo waar verrassende circusnummers, bewegende objecten en lichtjes de hoofdrol spelen.

Ticketverkoop start later

Sprookjes enzo is al jaren een vaste gast in onze schouwburg. Telkens opnieuw weten ze voor hun jong publiek een magische wereld tot leven te wekken. Na het succes van ‘Lampionaio’ maakt Sprookjes enzo opnieuw een voorstelling waarin licht en betovering een hoofdrol spelen.

Welkom op ons podium, in de piste van een vervlogen circus waar de tijd is blijven stilstaan. Waar een carrousel van dansende, springerige lichtjes aan en uit clicken.

Een schommelende kroonluchter, gewichtloos als een droom, een kandelaar op de toppen van zijn tenen, een familie schemerlampjes die verstoppertje speelt terwijl een straatlantaarn naar de zonsondergang glimlacht… Alles is mogelijk in deze interactieve voorstelling vol verrassende circusnummers en bewegende objecten. 

Welkom in Click, waar glinsters in de ogen van dromerige kleuters getoverd worden.

Met: Marco Migliavacca, Pietro Chiarenza en een circusmeisje

https://www.sprookjes.be

Schouwburg Rex
Smallestraat 2
2400 Mol
zondag 14 februari 2021om 16:30
Schouwburg Rex
gratis
apps.ticketmatic.com/widgets/getouw/f...