u bent hier

Sprook - voorstelling voor kleuters

3 +

Kunst en kunsteducatie, Fictie


Sprook is een muzikale en interactieve voorstelling van De verhalenKat waarbij kinderen zich in een warm sprookjesbad kunnen onderdompelen. Magie en speelse deuntjes ontbreken daarbij niet. Het wordt dus een streling voor oor, oog en fantasie! Wie mijn huisje vindt, mag binnen. Verdwaal in de vergeten sprookjes, met een vleugje spanning. Droom weg bij gesprokkelde sprookjes, met een tikkeltje ... Lees meer »

Sprook is een muzikale en interactieve voorstelling van De verhalenKat waarbij kinderen zich in een warm sprookjesbad kunnen onderdompelen. Magie en speelse deuntjes ontbreken daarbij niet. Het wordt dus een streling voor oor, oog en fantasie!Wie mijn huisje vindt, mag binnen.


Verdwaal in de vergeten sprookjes, met een vleugje spanning.


Droom weg bij gesprokkelde sprookjes, met een tikkeltje gekkigheid.


Speel zelf in een maf sprookje, met een snuifje magie.


Vele bestofte sprookjes liggen in bib Permeke te wachten om verteld te worden. De verhalenKat stoft ze graag af voor jong en oud. 


Actrice Kathleen Van der Velde steekt deze klassieke verhalen in een nieuw en fleurig jasje. Voor de sprankelende deuntjes en sprookjesklanken laat ze zich graag begeleinden door muzikant Steven Michiels. Zo blijven de maffe sprookjes tot ieders verbazing boeien. En dat mogen de jonge toeschouwers ook aan den lijve ondervinden. Ze worden met veel enthousiasme en op interactieve wijze door De verhalenKat bij de voorstelling betrokken.

De verhalenKat
Auditorium Permeke
De Coninckplein 25
2060 Antwerpen
dinsdag 29 december 2020om 10:30
Bibliotheek Permeke
gratis
Bestel tickets
www.permeke.org/nl/event/81581/muzika...