u bent hier

Spraakwater - Sofie Schippers, Proficiat met je burn-out

Persoon en relaties


Een burn-out is in deze tijden een van de meest voorkomende aandoeningen, maar wordt nog regelmatig onderschat. Sofie Schippers vertelt in 'Proficiat met je burn-out' over de impact van haar burn-out op haar gezondheid en hoe ze deze uiteindelijk als tweede kans leerde ervaren. Een van de meest voorkomende en onderschatte kwalen is tegenwoordig een burn-out. Wanneer je getroffen wordt, voel je ... Lees meer »

Een burn-out is in deze tijden een van de meest voorkomende aandoeningen, maar wordt nog regelmatig onderschat. Sofie Schippers vertelt in 'Proficiat met je burn-out' over de impact van haar burn-out op haar gezondheid en hoe ze deze uiteindelijk als tweede kans leerde ervaren.

Een van de meest voorkomende en onderschatte kwalen is tegenwoordig een burn-out. Wanneer je getroffen wordt, voel je je psychisch kwetsbaar, geestelijk ongezond en nauwelijks in staat te doen wat je hersenen dicteren. Het is een gevaar dat altijd om de hoek loert.


In haar boek ‘Proficiat met je burn-out’ vertelt Sofie Schippers haar persoonlijk verhaal, na een lange zoektocht met veel zelfreflectie. Ze neemt je mee in een verhaal van depersonalisering, zelfmoord en psychiatrie om uiteindelijk die verdomde burn-out als een tweede kans te ervaren.


Tijdens de lezing neemt Sofie haar publiek mee op de rollercoaster die haar burn-out haar liet zien en geeft je met haar boek een duwtje in de rug geven om even stil te staan bij je eigen rollercoaster.

Lezingen in de bib
Bibliotheek Viswater
Tongerlostraat 2
2040 Berendrecht
donderdag 12 november 2020om 20:30
Vrijetijdscentrum De Schelde
€ 2,0
Sign Up
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...