u bent hier

Sportnamiddag met Frank Raes en Matthias Casse

Atletiek, wandelen en fietsen, Omnisport en andere, Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport


In 1920 vonden de Olympische Spelen plaats in Antwerpen. In 2020 is dat exact 100 jaar geleden. De sportraad haalt de spelen voor even naar het district. Kom kijken of doe mee met de verschillende sportinitiaties. Naast de lokale sporten zullen ook andere sporten worden aangeboden. In 1920 vonden de Olympische Spelen plaats in Antwerpen. In 2020 is dat exact 100 jaar geleden. De sportraad ... Lees meer »

In 1920 vonden de Olympische Spelen plaats in Antwerpen. In 2020 is dat exact 100 jaar geleden. De sportraad haalt de spelen voor even naar het district. Kom kijken of doe mee met de verschillende sportinitiaties. Naast de lokale sporten zullen ook andere sporten worden aangeboden.

In 1920 vonden de Olympische Spelen plaats in Antwerpen. In 2020 is dat exact 100 jaar geleden. De sportraad haalt de Olympische Spelen voor even naar het district. Kom kijken of doe mee met de verschillende sportinitiaties. Naast de lokale sportverenigingen zullen ook andere sporten worden aangeboden.


Wil jij eens een Olympiër vloeren? Judoka Matthias Casse maakt veel kans op een Olympische medaille in Tokio. Hij komt een initiatie judo geven. Als sportjournalist verzamelde Frank Raes veel verhalen. Hij komt ze u graag vertellen.


De olympische middag biedt voor ieder wat wils. Zowel de sporter als de supporter krijgt een heerlijke sportnamiddag achter de hoek.

 

Evenement
Viswater (in openlucht)
Tongerlostraat z/n
2040 Berendrecht
zaterdag 22 augustus 2020van 14:00 tot 17:00
vrijetijdscentrum de Schelde
gratis
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...