u bent hier

Sportman Ii - Ruben Van Gucht

Bal en racketsport


In ‘Sportman II’ gaat Ruben Van Gucht geflankeerd door troubabroers Mathieu & Guillaume op jacht naar legendarische uitspraken in de sportgeschiedenis. ”Elk nadeel heb z’n voordeel” J. Cruijff, “Daar is ‘m, daar is ‘m!” R. De Saedeleer, “Tommeke, tommeke, tommeke, wat doe je nu?” M. Wuyts. In ‘Sportman II’ gaat Ruben Van Gucht op jacht naar legendarische uitspraken in de sportgeschiedenis. Aan ... Lees meer »

In ‘Sportman II’ gaat Ruben Van Gucht geflankeerd door troubabroers Mathieu & Guillaume op jacht naar legendarische uitspraken in de sportgeschiedenis.

”Elk nadeel heb z’n voordeel” J. Cruijff, “Daar is ‘m, daar is ‘m!” R. De Saedeleer, “Tommeke, tommeke, tommeke, wat doe je nu?” M. Wuyts. In ‘Sportman II’ gaat Ruben Van Gucht op jacht naar legendarische uitspraken in de sportgeschiedenis. Aan de hand daarvan vertelt Ruben Van Gucht het verhaal achter de quote, het verhaal van de persoon die ze uitsprak, het verhaal van wat de gevolgen ervan waren en vooral hoe die woorden in zijn leven een rol spelen. Opnieuw geflankeerd door ‘troubabroers’ Mathieu & Guillaume. Ook zij laten zich muzikaal inspireren door slagzinnen en quotes uit de sportgeschiedenis om zo de verhalen te vervolledigen, te ondersteunen of muzikaal te vertellen.

Toon kaart CC Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
dinsdag 22 september 2020 van 20:30 tot 20:30
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 18,0
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1455/ruben-van-gucht