u bent hier

Sport- en funkamp KROKUS

4 +

Omnisport en andere


Het sport- & funkamp bevat een brede waaier aan sportieve activiteiten en verschillende speelse sportdisciplines. Voor de kleuters is er een aangepast kleuterprogramma. De prijs is ALL-IN en bevat o.m. verzekering, drank (tijdens de dag en 's middags), tussendoortje (10u en 2-uurtje), voor- en na-opvang vanaf 8 uur en tot 17 uur. Tot 12 jaar zijn de kampen fiscaal aftrekbaar. Tussenkomst ... Lees meer »

Het sport- & funkamp bevat een brede waaier aan sportieve activiteiten en verschillende speelse sportdisciplines. Voor de kleuters is er een aangepast kleuterprogramma.

De prijs is ALL-IN en bevat o.m. verzekering, drank (tijdens de dag en 's middags), tussendoortje (10u en 2-uurtje), voor- en na-opvang vanaf 8 uur en tot 17 uur. Tot 12 jaar zijn de kampen fiscaal aftrekbaar. Tussenkomst ziekenfonds (club is erkende sportclub), €15 tot €30/kamp.

Al onze monitoren genoten een pedagogische opleiding en zijn minstens 19 jaar oud. Elk kamp heeft een kampverantwoordelijke, jouw aanspreekpunt op het kamp. Vóór aanvang van het kamp ontvang je zijn/haar naam en gsm-nummer.
Bij regenweer wordt in de sporthal getennist/gesport. Voor ’s middags brengt iedereen zijn boterhammetjes mee.
De laatste dag van het kamp is er GEEN naopvang! Niet tijdig ophalen van kind kan leiden tot een extra kost die wordt doorgerekend.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Capenberg - Oxaco Center
Borsbeeksesteenweg 45
2530 Boechout
Van 15 februari 2021 tot 17 februari 2021
Oxaco Tennis vzw
€ 80,0
0494 83 48 42 tijdens WE of na 18u
www.oxaco-tennis.be