u bent hier

Spooktoer Mechelen

Kunst en kunsteducatie


Een boeiende verteltoer over schijnheilige zeeridders, bezeten heksen, duivelse vlieten en angstaanjagende watergeesten... Een unieke belevenis... voor wie durft! Met 20 jaar vertelervaring en na acht jaar Antwerpse spookwandeling werd het tijd om ons speelterrein uit te breiden naar andere steden. We zochten en vonden een schat aan boeiende en typische verhalen uit het duistere Mechelse ... Lees meer »

Een boeiende verteltoer over schijnheilige zeeridders, bezeten heksen, duivelse vlieten en angstaanjagende watergeesten... Een unieke belevenis... voor wie durft!
Met 20 jaar vertelervaring en na acht jaar Antwerpse spookwandeling werd het tijd om ons speelterrein uit te breiden naar andere steden. We zochten en vonden een schat aan boeiende en typische verhalen uit het duistere Mechelse verleden.

Geen gedoe met attributen en horrorkostuums. We laten de kracht van de verhalen en je verbeelding voor zich spreken, met hier en daar een humoristische knipoog.

Voor wie na deze ervaring goesting heeft in meer Spooktoeren: we organiseren ook wandelingen in Antwerpen, Gent en Fort Liefkenshoek!

Toon kaart Stadhuis
Grote Markt 21
2800 Mechelen
za 12 september 2020 van 21:00 tot 22:30 za 26 september 2020 van 21:00 tot 22:30
€ 12,5
peter.hoste@telenet.be
0484 114 118
www.toertjes.be