u bent hier

SPONSERTOCHTEN


Help jij onze afdeling mee door deze moeilijke periode ? Sponsortochten ter vervanging van de Lokale Algemene Vergadering Corona gooit roet in het eten waardoor we onze jaarlijkse Lokale Algemene vergadering niet kunnen laten doorgaan. In de plaats hiervan zal je begin februari een elektronische afdelingskrant ontvangen, tenminste indien we over je e-mail beschikken. Moest dit nog niet het ... Lees meer »

Help jij onze afdeling mee door deze moeilijke periode ?
Sponsortochten ter vervanging van de Lokale Algemene Vergadering
Corona gooit roet in het eten waardoor we onze jaarlijkse Lokale Algemene vergadering niet kunnen laten doorgaan. In de plaats hiervan zal je begin februari een elektronische afdelingskrant ontvangen, tenminste indien we over je e-mail beschikken. Moest dit nog niet het geval zijn vragen we je e-mail te bezorgen aan natuurpunt.zuidrand@gmail.com zodat we je dit jaaroverzicht en vooruitzichten voor 2021 kunnen bezorgen. Je kan via een link dan ook meestemmen. De LAV was voor ons echter ook een sponsormoment dat nu komt te vervallen. We hebben hier echter een waardevol alternatief voor gevonden:

SPONSORTOCHTEN: 

-op zondag 21 februari om 14:30 in het Uilenbos, Lintsesteenweg te Hove.


In ruil vragen we jullie om een enveloppe met een nieuwjaarsgift mee te brengen die je ter plaatse in een schoendoos kan deponeren. Hoe meer hoe beter natuurlijk want de opbrengst gaat volledig naar ons aankoopfonds voor de afbetaling van de aankoop van het Uilenbos en de Edegemse Beekvallei.
Alles gebeurt Coronaveilig al kennen we de maatregelen die dan van toepassing zullen zijn nog niet. Daarom vragen we uitzonderlijk je te registreren op natuurpunt.zuidrand@gmail.com met vermelding van je naam, aantal personen en Fort 7 of Uilenbos, naargelang je keuze.
Als de Coronamaatregelen het toelaten kan je na de excursie ter plaatse een drankje nuttigen.

Toon kaart UILENBOS
Lintsesteenweg
2540 Hove
zo 21/02/21 van 14:30 tot 17:00
Natuurpunt Zuidrand Antwerpen
natuurpunt.zuidrand@gmail.com
www.natuurpunt.be/agenda/sponsertocht...