u bent hier

Speeldag met workshop 'Fireskills en koken op houtvuur' - woe 4 november 2020 - (°2008 - °2011)

9 +

1.11.2.0.0


Van buitenspelen krijg je honger: dus zorgen we voor onze eigen survival-maaltijd. Zonder vuur kunnen we natuurlijk niet koken. Vuur maken kan je op verschillende manieren waarbij de bosjesmensen ons een handje helpen. Uiteraard in alle veiligheid en met respect voor de natuur, want het bos is ons speelterrein. Hoe laat? 9u. tot 12u., nadien sluiten de kinderen aan bij Speelplein Knoert We ... Lees meer »

Van buitenspelen krijg je honger: dus zorgen we voor onze eigen survival-maaltijd. Zonder vuur kunnen we natuurlijk niet koken. Vuur maken kan je op verschillende manieren waarbij de bosjesmensen ons een handje helpen. Uiteraard in alle veiligheid en met respect voor de natuur, want het bos is ons speelterrein.

Hoe laat? 9u. tot 12u., nadien sluiten de kinderen aan bij Speelplein Knoert

We kijken uit naar een herfstvakantie vol uitdagingen :
1) selecteer bij 'optie' de activiteiten waar je voor wil inschrijven
2) probeer te kiezen voor 1 jeugdwerk/kamp per week, zo benutten we optimaal alle plaatsen
3) we kunnen ook dit najaar niet zomaar met z’n allen door elkaar spelen. Daarom maken we 1 bubbel’ maken van 50 kinderen en animatoren per week. Binnen de bubbel is contact mogelijk, moet je geen afstand houden en geen mondmaskers dragen.
4) voor- en naopvang wordt bekeken op maat van de "bubbel" (niet in samenwerking met BKO De Marbollen)

Begeleide activiteiten: van 9 tot 16 uur
Voor- en naopvang wordt bekeken op maat van de "bubbel". Boek deze als het écht niet anders kan. Omwille van corona kunnen we deze herfst niet samenwerken met BKO De Marbollen voor de voor- en naopvang. Wij bieden ter plaatse opvang aan van 7.30 uur tot 18.00 uur.

OPGELET!
Het grabbel/swap tarief wordt door een medewerker van de vrijetijdsdienst aan je account gekoppeld. Pas nadien wordt de korting automatisch toegepast.
- Koop je een pasje aan via de webshop? Wacht met inschrijven tot je de code van de pas via mail hebt ontvangen (dit zal max 2 werkdagen duren).
- Kocht je een pasje in een andere gemeente? Maak een account aan, koppel je kind via ‘gezinslid toevoegen’ aan je account, stuur de code van je pas door naar uit@lint.be. Na een bevestiging van ons (dit zal max 2 werkdagen duren) zal het kortingstarief automatisch toegekend worden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart jeugdlokalen
Luitersheide 4
2547 Lint
woensdag 4 november 2020 van 09:00 tot 16:00
Vrijetijdsdienst Lint
€ 12,0
uit@lint.be
03 455 12 13
webshoplint.recreatex.be/Activities/d...