u bent hier

Spannend achtervolgingsspel in Antwerpen


Super Cops is een spannend en actief achtervolgingsspel om in Antwerpen te spelen. Box om 5 x te spelen te koop bij de Banier in Antwerpen. Wil je maar 1 x spelen en heb je geen tijd om naar winkel te gaan, koop dan spelcode op dasbox.be en download de app. Kruip in de huid van een ontsnapte gevangene die op diamantenroof is in de stad of maak met een politieteam jacht op de dief. Je krijgt ... Lees meer »

Super Cops is een spannend en actief achtervolgingsspel om in Antwerpen te spelen. Box om 5 x te spelen te koop bij de Banier in Antwerpen. Wil je maar 1 x spelen en heb je geen tijd om naar winkel te gaan, koop dan spelcode op dasbox.be en download de app.

Kruip in de huid van een ontsnapte gevangene die op diamantenroof is in de stad of maak met een politieteam jacht op de dief. Je krijgt de opwinding van een videogame, maar dan in het levensechte decor van het stadscentrum. De ideale groepsactiviteit in Antwerpen voor een groep die van actie en avontuur houdt. Een gevaarlijke gangster is ontsnapt uit de gevangenis en is op diamantenroof in de stad. Kan jouw politieteam hem neerschieten voor hij met de diamanten aan de haal gaat? Achtervolg de dief doorheen de stad met je smartphone. Maar pas op: hij kan mijnen droppen en stoorzenders plaatsen om jullie te dwarsbomen! Vangen jullie de boef of is hij jullie te slim af?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Banier Antwerpen
Kipdorp 30
2000 Antwerpen
Van di 18 juni 2019 00:00 tot ma 30 december 2019 23:59
Das Box
€ 79,9
info@dasbox.be
0485858586
dasbox.be/boxen/super-cops