u bent hier

Spaans Conversatie voor beginners 2


We zetten ons beproefd én succesvol recept verder: in kleine groepen, op een praktische en niet-schoolse manier leren we de taal en de cultuur van het land in kwestie kennen. We werken op het tempo van de groep, zonder eindtermen en examens.   De reeksen bestaan uit 25 wekelijkse lessen. Schoolvakantie is ook voor ons vrijaf.   Er zijn verschillende niveaus. Hoe verder je staat, hoe meer de ... Lees meer »

We zetten ons beproefd én succesvol recept verder: in kleine groepen, op een praktische en niet-schoolse manier leren we de taal en de cultuur van het land in kwestie kennen. We werken op het tempo van de groep, zonder eindtermen en examens.   De reeksen bestaan uit 25 wekelijkse lessen. Schoolvakantie is ook voor ons vrijaf.   Er zijn verschillende niveaus. Hoe verder je staat, hoe meer de nadruk ligt op het spreken zelf.  130 euro voor 25 lessen (excl. handboek)  MA 11.15 tot ...

We zetten ons beproefd én succesvol recept verder: in kleine groepen, op een praktische en niet-schoolse manier leren we de taal en de cultuur van het land in kwestie kennen. We werken op het tempo van de groep, zonder eindtermen en examens.  
De reeksen bestaan uit 25 wekelijkse lessen. Schoolvakantie is ook voor ons vrijaf.  
Er zijn verschillende niveaus. Hoe verder je staat, hoe meer de nadruk ligt op het spreken zelf. 

130 euro voor 25 lessen (excl. handboek) 

MA 11.15 tot 13 UUR 
Start op 14.09 

Geleide conversatie voor beginners en half gevorderden. 

Je hebt ondertussen al wat basiskennis Spaans verworven maar hebt toch het gevoel dat het zeer moeilijk blijft om vlotjes te praten? Misschien spreekt dit je dan wel aan. 

Voor wie? 

  • Cursisten die de drie basisjaren Spaans in Ter Dilft hebben gevolgd. 
  • Cursisten met een actieve basiswoordenschat (minstens 1.000 woorden) en kennis van de drie basistijden (presente/futuro/pretérito perfecto). 

Wat? 

De verworven, vaak theoretische kennis wordt actief herhaald en in praktijk omgezet zodat vragen stellen en antwoorden een automatisme wordt. 

Hoe? 

Allerlei spreekoefeningen, gaande van leuke taalspelletjes tot praten over dagdagelijkse thema’s op basis van filmpjes en korte artikels over Spanje en Latijns-Amerika.  

De half gevorderden buigen zich daarnaast af en toe ook over nieuwe grammatica om de conversatie naar een hoger niveau te tillen. 

Cultuurcentrum Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
Van 14 september 2020 tot 29 maart 2021(ma van 11:15 tot 13:00,di wo do vr za zo
Cultuurcentrum Ter Dilft
€ 130,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...