u bent hier

SoundMine - Geannuleerd

Klassieke muziek


SoundMine is een internationale compositiestage van Musica, Impulscentrum voor Muziek, met intensieve coaching door componisten-docenten van topniveau. Jongeren en volwassenen met een passie voor componeren en creëren verleggen vijf dagen lang de grenzen van de eigen muzikale verbeelding en werken toe naar een symfonisch toonmoment. Tweejaarlijks wordt er in samenwerking met het Antwerp ... Lees meer »

SoundMine is een internationale compositiestage van Musica, Impulscentrum voor Muziek, met intensieve coaching door componisten-docenten van topniveau. Jongeren en volwassenen met een passie voor componeren en creëren verleggen vijf dagen lang de grenzen van de eigen muzikale verbeelding en werken toe naar een symfonisch toonmoment.

Tweejaarlijks wordt er in samenwerking met het Antwerp Symphony Orchestra ‘componeren voor orkest’ aangeboden. Vaste waarden Wim Henderickx en Diederik Glorieux begeleiden een aantal componisten in hun compositieproces. Na afloop krijgt een aantal jonge componisten de kans om hun eigen werk met groot symfonisch orkest te repeteren.

Gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid. Casa Kafka Pictures Tax Shelter Empowered by Belfius.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Koningin Elisabethzaal / Elisabeth Center
Koningin Astridplein 26
2000 Antwerpen
donderdag 4 februari 2021 van 20:00 tot 22:00
Antwerp Symphony Orchestra
gratis
www.antwerpsymphonyorchestra.be/nl/so...
+32 (0)3 213 54 06