u bent hier

Somnambulist / Cassettes Scene 80's / Aimé & Cerrone


Vanavond vanaf 21u, een concert live vanuit De Studio, te streamen op onze Facebookpagina. Maak het gezellig in je living & enjoy! Somnambulist (Mark Burghgraeve) brengt minimale elektronische geluiden, soms akoestisch, met etnische instrumenten, van klassieke composities tot duistere ambient. Als je een liefhebber bent van Minimal Synth Wave en elektronische muziek in het algemeen, grijp dan ... Lees meer »

Vanavond vanaf 21u, een concert live vanuit De Studio, te streamen op onze Facebookpagina. Maak het gezellig in je living & enjoy!
Somnambulist (Mark Burghgraeve) brengt minimale elektronische geluiden, soms akoestisch, met etnische instrumenten, van klassieke composities tot duistere ambient. Als je een liefhebber bent van Minimal Synth Wave en elektronische muziek in het algemeen, grijp dan je kans want dit is een éénmalig optreden speciaal voor 40 jaar Radio Centraal.
De avond bestaat uit een debat rond de Antwerpse cassette scene van de jaren '80 - waarin Somnambulist een belangrijke rol speelde - gevolgd door een optreden van Somnambulist en vervolgens relaxed nagenieten met muziek gebracht door Radio Centraal DJ's Aimé & Cerrone.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Studio
Maarschalk Gerardstraat 4
2000 Antwerpen
maandag 2 november 2020 van 20:00 tot 20:00
De Studio
info@villanella.be
info@villanella.be
03 260 96 10
www.destudio.com