u bent hier

Snuffeltocht


Een leuke en ontspannende wandeling van 4,5 kilometer met opdrachten voor hond en baasje. Tijdens de wandeling kom je verschillende hondenhokjes tegen. Doe ze open en ontdek de opdracht voor hond en/of baasje. Voer de opdrachten uit, los alle vragen op en puzzel het negenletterwoord. Je maakt kans op een mooie prijs! Je kan het deelnameformulier gratis downloaden of ophalen bij de dienst ... Lees meer »

Een leuke en ontspannende wandeling van 4,5 kilometer met opdrachten voor hond en baasje. Tijdens de wandeling kom je verschillende hondenhokjes tegen. Doe ze open en ontdek de opdracht voor hond en/of baasje. Voer de opdrachten uit, los alle vragen op en puzzel het negenletterwoord. Je maakt kans op een mooie prijs! Je kan het deelnameformulier gratis downloaden of ophalen bij de dienst toerisme, Markt 1a. Tijden het jachtseizoen tot 31 januari 2021 NIET op zaterdag tussen 8 en 13 uur. ...

Een leuke en ontspannende wandeling van 4,5 kilometer met opdrachten voor hond en baasje.

Tijdens de wandeling kom je verschillende hondenhokjes tegen. Doe ze open en ontdek de opdracht voor hond en/of baasje. Voer de opdrachten uit, los alle vragen op en puzzel het negenletterwoord. Je maakt kans op een mooie prijs!

Je kan het deelnameformulier gratis downloaden of ophalen bij de dienst toerisme, Markt 1a.

Tijden het jachtseizoen tot 31 januari 2021 NIET op zaterdag tussen 8 en 13 uur.

Parking Heidehuizen
Kruisven 54
2400 Mol
Van 3 oktober 2020 tot 31 maart 2021(ma di wo do vr za zo
Toerisme Mol
gratis
toerisme@gemeentemol.be
014330785
www.visitmol.be/snuffeltocht