u bent hier

Smulpaap - uitgesteld tem 3 mei uit voorzorg voor het Coronavirus


De Smulpaap is aan zijn vijftiende editie toe. In twaalf verschillende horecazaken in Mol, Balen, Dessel en Retie kan je terecht voor een culinair en gevarieerd aanbod. In Mol nemen deel: De Mèt, Leto en De Kaasboerin. De deelnamebrochure is verkrijgbaar bij de toeristische diensten in de vier gemeenten, de deelnemende horecazaken en Huyze Colibrant in Postel. De Smulpaap is aan zijn ... Lees meer »

De Smulpaap is aan zijn vijftiende editie toe. In twaalf verschillende horecazaken in Mol, Balen, Dessel en Retie kan je terecht voor een culinair en gevarieerd aanbod. In Mol nemen deel: De Mèt, Leto en De Kaasboerin. De deelnamebrochure is verkrijgbaar bij de toeristische diensten in de vier gemeenten, de deelnemende horecazaken en Huyze Colibrant in Postel.

De Smulpaap is aan zijn vijftiende editie toe. In twaalf verschillende horecazaken in Mol, Balen, Dessel en Retie kan je terecht voor een culinair en gevarieerd aanbod. In Mol nemen deel: De Mèt, Leto en De Kaasboerin.

De deelnamebrochure is verkrijgbaar bij de toeristische diensten in de vier gemeenten, de deelnemende horecazaken en Huyze Colibrant in Postel.

De Kaasboerin
Eerselseweg 99
2400 Mol
Van 26 april 2020 tot 27 september 2020(ma di wo do vr za zo
KON VEREN VOOR VREEMDELING
€ 14,0
fvandenbergh@telenet.be
014311551