u bent hier

Smartphone/tablet: hoe begin ik eraan?

18 +


Smartphone/tablet: hoe begin ik er aan? Smartphones en tablets  duiken overal op. Ze werken helemaal anders dan een gewone computer. Daarom richt de seniorendienst cursusreeksen in waarin je op een eenvoudige en verstaanbare manier vertrouwd raakt met deze toestellen. Wie een smartphone of tablet heeft, brengt deze gewoon mee. Heb je er geen? Dan gebruik je onze toestellen.   Elke ... Lees meer »

Smartphone/tablet: hoe begin ik er aan? Smartphones en tablets  duiken overal op. Ze werken helemaal anders dan een gewone computer. Daarom richt de seniorendienst cursusreeksen in waarin je op een eenvoudige en verstaanbare manier vertrouwd raakt met deze toestellen. Wie een smartphone of tablet heeft, brengt deze gewoon mee. Heb je er geen? Dan gebruik je onze toestellen.   Elke cursusreeks bestaat uit vier lessen Van 9 u tot 12 u   Als de cursussen volzet zijn, kom je terecht op een ...

Smartphone/tablet: hoe begin ik er aan?

Smartphones en tablets  duiken overal op. Ze werken helemaal anders dan een gewone computer. Daarom richt de seniorendienst cursusreeksen in waarin je op een eenvoudige en verstaanbare manier vertrouwd raakt met deze toestellen. Wie een smartphone of tablet heeft, brengt deze gewoon mee. Heb je er geen? Dan gebruik je onze toestellen.
 
Elke cursusreeks bestaat uit vier lessen
Van 9 u tot 12 u  

Als de cursussen volzet zijn, kom je terecht op een wachtlijst. Zodra we een nieuwe cursus organiseren, brengen we je op de hoogte.
 
Prijs: 10 € per reeks, k

Lokaal dienstencentrum in Ten Hove
Jakob Smitslaan 28
2400 Mol
Van 16 januari 2019 tot 25 januari 2019(ma di wo do vr za zo
Dienst seniorenplus
€ 10,0
dienstseniorenplus@gemeentemol.be
014 33 16 00