u bent hier

Slok 4+ | première

Tekst en muziektheater


Elk dier zoekt, zoemt of zingt zijn eigen zin van het leven in een lied. Maar als er ergens in struiken, tussen rotsen of koralen iets begint te grommen, watertanden of likkebaarden is het liedje uit. Tot een happer aan de praat raakt met zijn hap. En stap voor stap ❤❤❤ kunnen ze mekaar wel opeten! Elk dier zoekt, zoemt of zingt zijn eigen zin van het leven in een lied. Maar als er ergens in ... Lees meer »

Elk dier zoekt, zoemt of zingt zijn eigen zin van het leven in een lied. Maar als er ergens in struiken, tussen rotsen of koralen iets begint te grommen, watertanden of likkebaarden is het liedje uit. Tot een happer aan de praat raakt met zijn hap. En stap voor stap ❤❤❤ kunnen ze mekaar wel opeten!

Elk dier zoekt, zoemt of zingt zijn eigen zin van het leven in een lied. Maar als er ergens in struiken, tussen rotsen of koralen iets begint te grommen, watertanden of likkebaarden is het liedje uit. Tot een happer aan de praat raakt met zijn hap. En stap voor stap ❤❤❤  kunnen ze mekaar wel opeten!


Een licht verteerbaar theaterconcert voor veelvraten vanaf vier jaar. Over gieren en pieren en lekkere dieren. Over relativiteit en appetijt.


In een dichtbegroeid oerwoud van vintage-instrumenten gaan Jan De Smet (o.a. De Nieuwe Snaar) en Bo Spaenc (Muziektheater De Kolonie) op schok – pardon – op slok. Want ieder beest is een lekkere brok voor een ander beest.

 


BO SPAENC (CONCEPT, COMPOSITIE, TEKST & LIVEMUZIEK), JAN DE SMET (COMPOSITIE & LIVEMUZIEK), ISABEL VOETS (CONCEPT & TEKST), MILLY JENNES (POPPENSPEL), DIMITRI DUQUENNOY (SPELCOACH), CHRIS SNIK (KOSTUUMS), DRIES BELLINKX (KLANK, LICHT EN VORMGEVING), TRUI CHIELENS (PRODUCTIEBEELD), MET STEUN VAN DE VLAAMSE OVERHEID EN CCBE

Muziektheater De Kolonie
ccBe - Schouwburg (ongenummerd)
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
zo 27 september 2020om 00:00zo 27 september 2020om 14:00zo 27 september 2020om 16:00
cultuurcentrum Berchem | CC Berchem
€ 6,0
Bestel tickets
www.ccbe.be/nl/event/72492/premire-sl...