u bent hier

Slips Inside (vanaf 8 jaar)

8 +

Circus


Circustheater voor iedereen van 8 tot 108 jaar Pierrot en Marcel hebben lichamen om van te dromen: gespierd, elegant, knap en vaardig. Daarenboven zijn ze overtuigd van hun eigen grenzeloze kwaliteiten. Met een straffe demonstratie willen ze iedereen van hun kunnen overtuigen. In een voortdurende strijd proberen ze elkaar te overtroeven met uitzonderlijke krachttoeren en ... Lees meer »

Circustheater voor iedereen van 8 tot 108 jaar

Pierrot en Marcel hebben lichamen om van te dromen: gespierd, elegant, knap en vaardig. Daarenboven zijn ze overtuigd van hun eigen grenzeloze kwaliteiten. Met een straffe demonstratie willen ze iedereen van hun kunnen overtuigen.
In een voortdurende strijd proberen ze elkaar te overtroeven met uitzonderlijke krachttoeren en behendigheidsoefeningen.
De flaters van Pierrot en de blunders van Marcel leveren heerlijk hilarisch bewegingstheater op.
Eén uur lachen geblazen, zonder woorden, en met tweemaal NIETS.

Okidok behoort reeds jaren tot de top van de internationale humoristische circusacts. Met zijn eerste creatie, ‘HA HA HA’, wist dit Waalse duo zich meteen sterk te onderscheiden. Deze voorstelling werd reeds meer dan 500 maal opgevoerd en staat nog steeds geprogrammeerd.

In ‘Slips Inside’ zet Okidok zijn clowneske werk verder. Met dezelfde, uitgekiende lichaamstaal brengen ze woordloos bewegingstheater, ondersteund door vocale fraseringen. Maar de esthetiek is ditmaal van een andere orde. De maquillage en de grote clownschoenen ruimen plaats voor de zekerheid en de duidelijkheid van het naakte acrobatenlichaam.

Vanuit de basisregels van het circus, het etaleren van krachttoeren en het tonen van hun behendigheid, leren we de twee personages kennen met hun specifieke gektes, hun verzuchtingen, hun onhandigheden en hun flaters.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart OC 't Waaigat
Kerkplein 1
2070 Zwijndrecht
woensdag 30 september 2020 van 00:00 tot 23:59
OC 't Waaigat
€ 10,0
apps.ticketmatic.com/widgets/oc_t_waa...
waaigat@zwijndrecht.be
03 250 49 90