u bent hier

SLEUTELS TOT GELUK - OPGESCHORT

Persoon en relaties


ALS HET TERUG VEILIG IS, PRIKKEN WE EEN NIEUWE DATUM !!! Er wordt zoveel over geluk gesproken en naar geluk gezocht. Het is de meest universele en tijdloze zoektocht die er bestaat. Tijdens deze sessie gaan we uitgebreid in op cruciale denk- & omgevingsfactoren. Wat maakt ons (on)gelukkig? Hoe vrede hebben met wat is? Waarom is het zo moeilijk gelukkig te zijn? Welke relaties dragen bij tot ... Lees meer »

ALS HET TERUG VEILIG IS, PRIKKEN WE EEN NIEUWE DATUM !!!
Er wordt zoveel over geluk gesproken en naar geluk gezocht. Het is de meest universele en tijdloze zoektocht die er bestaat.

Tijdens deze sessie gaan we uitgebreid in op cruciale denk- & omgevingsfactoren. Wat maakt ons (on)gelukkig? Hoe vrede hebben met wat is? Waarom is het zo moeilijk gelukkig te zijn? Welke relaties dragen bij tot ons mentale welzijn? Geluk bij een zwaar ongeluk: kan dat? En is het überhaupt mogelijk gelukkig door het leven te wandelen of is het realistischer een tevreden leven te leiden?

Veel vragen, maar nog veel meer antwoorden tijdens deze uiteenzetting over wat iedereen in essentie probeert te bereiken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Tatteljee
Sint Antoniusplein 1
2910 Essen
donderdag 10 december 2020 van 20:00 tot 22:00
vzw Tatteljee
€ 10,0
www.tatteljee.be/programma/algemenevo...
info@tatteljee.be
03 667 31 90