u bent hier

Slapen als Doornroosje: een niet-farmacologische behandeling die acht op tien mensen met chronische slapeloosheid beter laat slapen

Gezondheid en wellness


Spectrumlezing door Erik Franck (UAntwerpen - gezondheidszorg). Spectrum biedt donderdagnamiddaglezingen door wetenschappers van de Universiteit Antwerpen en verwante instellingen, afgewisseld met alumni en sprekers uit verschillende sectoren. Spectrum maakt actuele wetenschap, onderzoek en cultuur toegankelijk voor alle geïnteresseerden, ongeacht de leeftijd. Voorkennis is niet vereist. De ... Lees meer »

Spectrumlezing door Erik Franck (UAntwerpen - gezondheidszorg). Spectrum biedt donderdagnamiddaglezingen door wetenschappers van de Universiteit Antwerpen en verwante instellingen, afgewisseld met alumni en sprekers uit verschillende sectoren. Spectrum maakt actuele wetenschap, onderzoek en cultuur toegankelijk voor alle geïnteresseerden, ongeacht de leeftijd. Voorkennis is niet vereist. De lezingen van januari tot mei 2021 zijn online en gratis. Info en inschrijven www.uantwerpen.be/spectrum.

Toon kaart online, zie http://www.uantwerpen.be/spectrum
online
2020 Antwerpen 2
do 21/01/21 om 14:15
spectrum@uantwerpen.be
03/2653135
www.uantwerpen.be/spectrum