u bent hier

SKaGeN - WatchApp #1 en #2


WatchApp #1: Emmi & Leo Een voyeuristische voorstelling die zich niet afspeelt op een fysieke scène maar op een virtueel podium via de alomtegenwoordige applicatie WhatsApp. Dit project is een innovatieve manier om in deze bizarre tijden toneel te maken. De virtuele wereld neemt een steeds grotere rol in in het leven van ons allemaal. Het is in deze virtuele wereld dat de twee hoofdpersonages, ... Lees meer »

WatchApp #1: Emmi & Leo

Een voyeuristische voorstelling die zich niet afspeelt op een fysieke scène maar op een virtueel podium via de alomtegenwoordige applicatie WhatsApp.

Dit project is een innovatieve manier om in deze bizarre tijden toneel te maken. De virtuele wereld neemt een steeds grotere rol in in het leven van ons allemaal. Het is in deze virtuele wereld dat de twee hoofdpersonages, Emmi en Leo, elkaar ontmoeten. En jij kan stiekem meekijken in hun WhatsApp-gesprek.

Twee mensen leren elkaar toevallig kennen via WhatsApp: Emmi probeert haar abonnement op het lifestyle magazine Skagen op te zeggen. Maar ze is dyslectisch, verwisselt twee getallen in het telefoonnummer van plaats, en komt zo terecht bij een zekere Leo. Deze toevallige kennismaking vindt plaats tijdens de coronaquarantaine in België. Jij bent getuige van de ontluikende vriendschap, misschien wel liefde, die zich ontwikkelt doorheen hun WhatsApp-conversaties. Maar de virtuele wereld is de echte niet…

WatchApp #2: Emmi & Leo Live

SKaGeN staat te popelen om de grenzen van dit nieuwe medium opnieuw te verleggen op algehele vraag van het publiek.

Emmi Vermander en Leo Leike hadden een zinderende liefdesaffaire – via WhatsApp: een liefde die uitsluitend gebaseerd was op de woorden die ze elkaar stuurden, want ze hadden elkaar nooit ontmoet. Toen dat eindelijk toch ging gebeuren, liep het mis en het contact werd verbroken.
Nu, bijna twee jaar later, keert Leo terug uit Boston en krijgt hij een bericht van Emmi in zijn WhatsApp. Beiden blijken nog altijd verslaafd te zijn aan elkaar en een werkelijke ontmoeting lijkt nu onvermijdelijk. Eindelijk.

Tickets WatchApp #1: https://tickets.skagen.be/shows/emmi-leo-watchapp-1-7/tickets
Tickets WatchApp #2: https://tickets.skagen.be/shows/emmi-leo-watchapp-2-6/tickets
Duo-tickets WatchApp #1 + #2: https://tickets.skagen.be/shows/emmi-leo-watchapp-1-2-4/tickets

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart In uw kot
in uw kot
2930 Brasschaat
Van zo 15 november 2020 00:00 tot wo 23 december 2020 23:59
Cultuurcentrum Brasschaat
€ 12,5
www.skagen.be/nl/home