u bent hier

Sinterklaasshow

1.3.0.0.0


Ook de Sint houdt van een lekker potje muziek! Hij kwam op het lumineuze idee om zijn coolste pieten een jaar lang zich te laten amuseren met muziekinstrumenten. Zo werd zijn lievelingsgroep De Peatles geboren! Deze knotsgekke bende zette intussen al menig Sinterklaasfeestje in vuur en vlam met hun interactieve show voor groot en klein.    Dit energiek zootje ongeregeld trekt door gans het ... Lees meer »

Ook de Sint houdt van een lekker potje muziek! Hij kwam op het lumineuze idee om zijn coolste pieten een jaar lang zich te laten amuseren met muziekinstrumenten. Zo werd zijn lievelingsgroep De Peatles geboren! Deze knotsgekke bende zette intussen al menig Sinterklaasfeestje in vuur en vlam met hun interactieve show voor groot en klein.    Dit energiek zootje ongeregeld trekt door gans het Vlaamse land met muziek én acteerwerk van de bovenste plank. Een originele mix van oude en nieuwe ...

Ook de Sint houdt van een lekker potje muziek! Hij kwam op het lumineuze idee om zijn coolste pieten een jaar lang zich te laten amuseren met muziekinstrumenten. Zo werd zijn lievelingsgroep De Peatles geboren! Deze knotsgekke bende zette intussen al menig Sinterklaasfeestje in vuur en vlam met hun interactieve show voor groot en klein. 
 
Dit energiek zootje ongeregeld trekt door gans het Vlaamse land met muziek én acteerwerk van de bovenste plank. Een originele mix van oude en nieuwe Sinterklaasliedjes (tienerhits voorzien van Sinterklaasteksten) wordt op ludieke wijze aan elkaar gespeeld door het kruim uit de zwarte pietenwereld. 

Geniet samen met je kids van een interactieve show waarbij ze helemaal uit hun dak gaan op de stevige (peper)noot muziek waar de Sint zo gek van is. En natuurlijk komt de Heilige Man ook zelf langs! 

Schouwburg Ter Dilft
8 - 6 euro 
-19 jaar: 4 euro 
Voor iedereen vanaf 3 jaar 
www.depeatles.be

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen of inschrijven voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben i.v.m. deze activiteit, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media. 

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
zaterdag 28 november 2020van 10:30 tot 11:40
Schouwburg Ter Dilft
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...