u bent hier

"Sinterklaas en de bron van waarheid" (voor 3-8 jaar)

3 +

Figuren en poppentheater


Een spannend en grappig verhaal vol magie en natuurlijk met Sinterklaas en de Pieten. Milou is een eenzaam meisje die dit jaar geen speelgoed hoeft. Ze vraagt aan Sinterklaas om haar een vriend te brengen, een bijzondere vriend die voor altijd bij haar zou kunnen blijven en altijd met haar wil spelen. Maar Sinterklaas krijgt haar vraag niet te horen want vlak voor zijn vertrek naar België ... Lees meer »

Een spannend en grappig verhaal vol magie en natuurlijk met Sinterklaas en de Pieten.

Milou is een eenzaam meisje die dit jaar geen speelgoed hoeft. Ze vraagt aan Sinterklaas om haar een vriend te brengen, een bijzondere vriend die voor altijd bij haar zou kunnen blijven en altijd met haar wil spelen.
Maar Sinterklaas krijgt haar vraag niet te horen want vlak voor zijn vertrek naar België blijken alle letters uit zijn boek te vallen. Elk jaar moet Sinterklaas naar de bron van waarheid om zijn boek op magische wijze te laten volschrijven met alle weetjes over alle kinderen. Dit jaar is hij het vergeten.
Wie moet hij nu naar de bron sturen gezien alle pieten het zo druk hebben zo vlak voor het vertrek. Allemaal? Lolpiet niet.... Maar is het wel verstandig om Lolpiet die in alles grapjes ziet naar zo een belangrijke bron, bewaakt door vreemde wezens te sturen? En kan Sinterklaas dan nog op tijd iets doen in verband met de wens van Milou?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Line van Wassenhoven
Toon kaart De Poppenzaal
Steenweg op Oosthoven 114
2300 Turnhout
wo 18 november 2020 van 14:30 tot 16:00
zo 22 november 2020 van 10:30 tot 12:00
zo 22 november 2020 van 14:30 tot 16:00 wo 25 november 2020 van 10:30 tot 12:00
Figurentheater Propop
€ 7,0
Bestel tickets
https://www.propop.be/de-poppenzaal/familievoorstellingen/reserveren.html
info@propop.be
014-423322
www.propop.be/Voorstellingen/Stapel.htm
www.propop.be/Voorstellingen/Sinterkl...
www.propop.be