u bent hier

Sint- en pietenparcours

3 +


Sinterklaas is in het land! Om zijn verjaardag te vieren, heeft het lokaal bestuur van Rijkevorsel speciaal voor de kinderen een Sint- en pietenparcours uitgestippeld in het speelbos in Sint-Jozef Rijkevorsel. Dit speelbos is gelegen achter de lokalen van Chiro Sint-Jozef en de voetbalpleinen van FC Sint-Jozef SK. Tijdens de tocht van 1,3 kilometer worden de kinderen op de proef gesteld via ... Lees meer »

Sinterklaas is in het land! Om zijn verjaardag te vieren, heeft het lokaal bestuur van Rijkevorsel speciaal voor de kinderen een Sint- en pietenparcours uitgestippeld in het speelbos in Sint-Jozef Rijkevorsel. Dit speelbos is gelegen achter de lokalen van Chiro Sint-Jozef en de voetbalpleinen van FC Sint-Jozef SK.

Tijdens de tocht van 1,3 kilometer worden de kinderen op de proef gesteld via verschillende doe- en denkopdrachten. Om bijvoorbeeld de juiste route te vinden, zullen de kinderen hun kennis moeten boven halen over Sinterklaas en Piet.

Het parcours is uitgestippeld voor kinderen van 3 tot 13 jaar en is dé perfecte uitstap voor het hele gezin. De tocht is volledig gratis en duurt ongeveer één uur.

Trek alvast kleren en schoenen aan die lekker vuil mogen worden en ga de uitdaging aan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kievitsheide
Gemeentebos
2310 Rijkevorsel
Van do 26 november 2020 00:00 tot zo 6 december 2020 23:59
Lokaal Bestuur Rijkevorsel
gratis
www.rijkevorsel.be/sintenpiet