u bent hier

Seizoensopener

18 +

Humor comedy


Dé start van ons seizoen – Casa Nova - is pure verwennerij! Je krijgt een inkijk in wat er op ons podium te zien is dit seizoen met verschillende topartiesten die je goesting doen krijgen naar meer. Johan Petit brengt een stukje uit zijn nieuwe voorstelling ‘Nu het nog kan’ en de Antwerpse parel Ramos Sama een stuk uit zijn dansvoorstelling Paralelo. Straffe vrouwen ook dit seizoen op ons ... Lees meer »

Dé start van ons seizoen – Casa Nova - is pure verwennerij! Je krijgt een inkijk in wat er op ons podium te zien is dit seizoen met verschillende topartiesten die je goesting doen krijgen naar meer.


Johan Petit brengt een stukje uit zijn nieuwe voorstelling ‘Nu het nog kan’ en de Antwerpse parel Ramos Sama een stuk uit zijn dansvoorstelling Paralelo.


Straffe vrouwen ook dit seizoen op ons podium; Bad woman, How tob e (a feminist) en Phenomenal womxn zijn drie voorstellingen die je mee nemen in een trip over kleur, privilege, onrecht, activisme en gelijkheid. Met nog een verassingsact erbij krijg je niet minder dan 6 acts geserveerd.


De hele Novaploeg staat klaar om u coronaproef te ontvangen en mee op pad te nemen in en rond Nova.

Casa Nova
C.O. Nova
Schijfstraat 105
2020 Antwerpen
woensdag 23 september 2020om 20:15
ontmoetingscentrum Nova
€ 5,0
Bestel tickets
www.nova-kiel.be/nl/event/61375/seizo...