u bent hier

Schrijfwijzen


Creatief Schrijven vzw, de Vlaamse bibliotheken en de krant 'De Standaard' dagen je uit om mee te spelen met ‘De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden’. Géén klassiek dictee vol tongbrekers en hersenkrakers, wél een ludiek en laagdrempelig taalspel voor iedereen die van het Nederlands en taalraadsels houdt. Reserveer alvast een plaatsje, want het aantal deelnemers is beperkt ... Lees meer »

Creatief Schrijven vzw, de Vlaamse bibliotheken en de krant 'De Standaard' dagen je uit om mee te spelen met ‘De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden’. Géén klassiek dictee vol tongbrekers en hersenkrakers, wél een ludiek en laagdrempelig taalspel voor iedereen die van het Nederlands en taalraadsels houdt. Reserveer alvast een plaatsje, want het aantal deelnemers is beperkt tot 20. Schrijf uiterlijk op 2 oktober in via bibliotheek@gemeentemol.be of bel 014 33 ...

Creatief Schrijven vzw, de Vlaamse bibliotheken en de krant 'De Standaard' dagen je uit om mee te spelen met ‘De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden’. Géén klassiek dictee vol tongbrekers en hersenkrakers, wél een ludiek en laagdrempelig taalspel voor iedereen die van het Nederlands en taalraadsels houdt. Reserveer alvast een plaatsje, want het aantal deelnemers is beperkt tot 20. Schrijf uiterlijk op 2 oktober in via bibliotheek@gemeentemol.be of bel 014 33 07 64 en begin alvast te oefenen!

Het spel telt drie rondes: een traditioneel dictee, multiple choice en spellingbee. De winnaar van elke bibliotheek gaat aan de haal met een exclusief cadeau! Kriebelt het om mee te doen?  Een grote finale komt er dit jaar helaas niet omwille van corona.

Bibliotheek
Molenhoekstraat 2
2400 Mol
vrijdag 9 oktober 2020van 20:00 tot 22:00
Bibliotheek Mol
gratis
bibliotheek@gemeentemol.be
014330764