u bent hier

Schrijfwijzen - groot dictee

18 +


Zie je de fouten in onderstaande zinnen? Jou computerschijf staat vol. Het beloofd leuk te worden. Het wegdek wordt herstelt. Gevonden? Dan ben jij de perfecte kandidaat om mee te doen aan De Schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden! Iedereen kent wellicht het Groot Dictee zoals dat tot enkele jaren geleden te zien was op VRT. Dat was in de eerste plaats bestemd voor mensen die het ... Lees meer »

Zie je de fouten in onderstaande zinnen?
Jou computerschijf staat vol.
Het beloofd leuk te worden.
Het wegdek wordt herstelt.

Gevonden? Dan ben jij de perfecte kandidaat om mee te doen aan De Schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden!
Iedereen kent wellicht het Groot Dictee zoals dat tot enkele jaren geleden te zien was op VRT. Dat was in de eerste plaats bestemd voor mensen die het Groene Boekje uit het hoofd kennen.
De Schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden daarentegen is voor iedereen die houdt van taal en op de hoogte is van de doorsnee taalregels. Je hoeft dus zeker geen spellingcrack te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal.
Op vrijdag 9 oktober organiseren een honderdtal Vlaamse bibliotheken dit dictee in de nieuwe formule en dit tijdens de Week van het Nederlands. Alle deelnemers in heel Vlaanderen krijgen hetzelfde dictee op hetzelfde moment voorgeschoteld.
In Putte vindt dit dictee plaats in de bib. We starten om 20.00 u.
Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem. De winnaars van alle bibliotheken nemen het tegen elkaar op tijdens de grote finale van De Schrijfwijzen, die later plaatsvindt. De grote winnaar daarvan gaat aan de haal met een exclusieve Belgische designpen.

Inschrijven is gratis en kan vanaf nu in de bib: bibliotheek@putte.be of 015 76 78 81.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bib Putte
Gemeenteplein 1
2580 Putte
vrijdag 9 oktober 2020 van 20:00 tot 22:00
Openbare Bibliotheek Putte
gratis
bibliotheek@putte.be
015767881