u bent hier

Schrijfmarathon Amnesty International


Als Putse bib nemen we opnieuw deel aan de Schrijfmarathon van Amnesty International. Brieven veranderen mensenlevens en helpen onrecht de wereld uit. Daarom organiseert Amnesty International elk jaar in december de Schrijfmarathon. Ook onze bib doet mee! Laat dus ook je stem horen tegen dit onrecht en schrijf mee. Deelnemen aan de Schrijfmarathon kan de hele maand december. In de bib vind je ... Lees meer »

Als Putse bib nemen we opnieuw deel aan de Schrijfmarathon van Amnesty International.
Brieven veranderen mensenlevens en helpen onrecht de wereld uit. Daarom organiseert Amnesty International elk jaar in december de Schrijfmarathon. Ook onze bib doet mee!

Laat dus ook je stem horen tegen dit onrecht en schrijf mee. Deelnemen aan de Schrijfmarathon kan de hele maand december. In de bib vind je alle materialen: voorbeeldbrieven, blanco briefpapier en een gratis pen. Je kan de brieven in het leescafé of thuis in je ‘eigen kot’ schrijven, nadien deponeer je de brieven in de brievendoos in de bib. Moedig ook je gezinsleden, familieleden, collega’s of buren aan om een brief te schrijven!

Tijdens de Schrijfmarathon vertrekken er vanuit alle hoeken van de wereld brieven en petities richting ministers en presidenten om hen te vragen een einde te maken aan mensenrechtenschendingen. Vorig jaar leverde de Schrijfmarathon wereldwijd meer dan 6,6 miljoen brieven, kaartjes en handtekeningen op, een nieuw record. En maar goed ook, want élke brief telt: hoe meer brieven, hoe groter de druk op de autoriteiten om het onrecht aan te pakken, hoe beter het resultaat.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek Putte
Gemeenteplein 1
2580 Putte
Van di 1 december 2020 00:00 tot do 31 december 2020 23:59
015 76 78 81