u bent hier

Schoolvoorstelling: Murmur - Grensgeval (2e leerjaar)

7 +


Murmur: fluisteren; murmelen; brommen; morren; kabbelen; klateren; ruisen… Camiel bouwt een wereld vol geluid. Een spinnende kat klinkt uit een jaszak, een zwerm bijen vliegt vlakbij door de lucht, twee armen maken het geluid van auto’s. Ver weg klinkt een vinger op een raam. Ruis wordt zee, wordt wind, wordt adem. Met het publiek rondom zich wringt Camiel zich in bochten, springt, valt, ... Lees meer »

Murmur: fluisteren; murmelen; brommen; morren; kabbelen; klateren; ruisen…

Camiel bouwt een wereld vol geluid. Een spinnende kat klinkt uit een jaszak, een zwerm bijen vliegt vlakbij door de lucht, twee armen maken het geluid van auto’s. Ver weg klinkt een vinger op een raam. Ruis wordt zee, wordt wind, wordt adem. Met het publiek rondom zich wringt Camiel zich in bochten, springt, valt, vliegt om de wereld te componeren.

Plots beginnen ook de rugzakken van het publiek te zoemen. Alles en iedereen wordt deel van een wervelwind van geluid in een luidsprekerlandschap.

Murmur is circus-geluidstheater dat alle zintuigen prikkelt. Met ruisende rugzakken, een landschap van speakers en een acrobatische componist. Een fantasierijke compositie voor iedereen die wel eens meer dan alleen mens wil zijn.

Na de succesvolle familievoorstelling Plock! (2017) gingen de makers van Grensgeval opnieuw met Camiel Corneille en Stijn Dickel (aifoon) de vloer op. Resultaat: prikkelend bruisend nieuw circus-geluidstheater voor alle zintuigen…

Schoolvoorstelling voor kinderen van het tweede leerjaar.
In samenwerking met CC Ter Dilft Bornem.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum Ter Dilft
sint-amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
dinsdag 1 december 2020 van 14:00 tot 14:50
cc Binder Puurs
€ 5,0
forms.office.com/Pages/ResponsePage.a...
vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 27 05
www.ccbinder.be