u bent hier

Schoolvoorstelling: Dounia B. - hetpaleis & MartHa!tentatief (2e graad lager)

8 +


Dounia woont met haar papa en broers in een hoge toren aan de rand van de stad. Ze heeft cool voor twee en plannen voor drie. En vandaag spreekt ze jullie toe. Want ze heeft iets belangrijks te vertellen. Praten doet ze op haar éigen manier. Zoals ze alles doet op háár manier. Klinkt het niet dan botst het maar. Ook goed! Ze is hier om gehoord te worden... Dounia B. is de opvolger van Bart Van ... Lees meer »

Dounia woont met haar papa en broers in een hoge toren aan de rand van de stad. Ze heeft cool voor twee en plannen voor drie. En vandaag spreekt ze jullie toe. Want ze heeft iets belangrijks te vertellen. Praten doet ze op haar éigen manier. Zoals ze alles doet op háár manier. Klinkt het niet dan botst het maar. Ook goed! Ze is hier om gehoord te worden...


Dounia B. is de opvolger van Bart Van Nuffelens succesproductie Dinska Bronska. Opnieuw een spannend duel tussen een actrice en een animatiefilm. Opnieuw een monoloog in onaffe taal. Maar vooral opnieuw het meeslepend verhaal van een hedendaagse heldin, gespeeld door de wonderlijke actrice Evgenia Brendes.

www.hetpaleis.be

www.marthatentatief.be

Schoolvoorstelling voor leerlingen van de tweede graad lager onderwijs.

In samenwerking met CC Ter Dilft Bornem.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum Ter Dilft
sint-amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
maandag 26 oktober 2020 van 10:30 tot 11:35
cc Binder Puurs
€ 5,0
forms.office.com/Pages/ResponsePage.a...
vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 27 05
www.ccbinder.be