u bent hier

Schatten van vlieg in het straatBEELD van Wuustwezel


Kunst- en vliegwerk in tijden van Corona! Geen tentoonstelling binnenshuis, maar wel in de frisse openlucht! Nee, er gaat geen zomer voorbij zonder een flinke portie kunst! Vanuit hun kot bleven onze kunstenaars volop kunst creëren. Dit willen ze graag tonen aan elke voorbijganger: raamtekeningen, beeldhouwwerk in de voortuin of aan de poort, een groot schilderij of foto achter een venster, ... Lees meer »

Kunst- en vliegwerk in tijden van Corona!
Geen tentoonstelling binnenshuis, maar wel in de frisse openlucht! Nee, er gaat geen zomer voorbij zonder een flinke portie kunst!
Vanuit hun kot bleven onze kunstenaars volop kunst creëren. Dit willen ze graag tonen aan elke voorbijganger: raamtekeningen, beeldhouwwerk in de voortuin of aan de poort, een groot schilderij of foto achter een venster, …
m.a.w. een héle zomer lang valt er telkens meer en meer ‘Kunst in het straatBEELD’ te bewonderen.
Onze speurneuzen van Vlieg kunnen ook deelnemen aan deze actie. Maak een raamtekening, trek hiermee een selfie en toon jouw foto in de bib gelegen in de Dorpsstraat 36, Wuustwezel… (*). Zo verdien je meteen al een stempel op jouw spaarkaart van Vlieg! Trek er vervolgens op uit in onze Wuustwezelse straten op zoek naar andere kunstzinnige vliegen. Doe je mee?

Graag een seintje aan cultuur@wuustwezel.be, waar kunst te spotten valt. Zo kunnen we deze interactieve kunsttentoonstelling in de frisse openlucht van Wuustwezel verder blijven uitbreiden en krijgt onze dagdagelijkse wandeling of zomers fietstochtje een zalige kunstzinnige toets. Geniet ervan!


(*) Vliegstempel bib onder voorbehoud van de coronamaatregelen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek Wuustwezel
Dorpsstraat 36
2990 Wuustwezel
Van 1 juli 2020 tot 31 augustus 2020
Cultuurdienst Wuustwezel
gratis
cultuur@wuustwezel.be
06 690 46 26
www.wuustwezel.be