u bent hier

Schatten van Vlieg in het Natuurpunt Museum: Hoor jij wat ik hoor?


Reserveer je tijdsblok via deze linkWat ritselt daar in de tuin? En wie roept er ’s nachts in het bos?  Vlieg heeft allerlei dieren gespot in de tuin en in het museum. Aan de hand van verhaaltjes ontdekken de kinderen welk dier Vlieg gevonden heeft. Met een tekening en stickervel ga je op pad. Ga jij mee op zoek? Plak de juiste sticker met het dier op de juiste plaats en krijg zo een tuin vol ... Lees meer »

Reserveer je tijdsblok via deze link

Wat ritselt daar in de tuin? En wie roept er ’s nachts in het bos?  Vlieg heeft allerlei dieren gespot in de tuin en in het museum. Aan de hand van verhaaltjes ontdekken de kinderen welk dier Vlieg gevonden heeft. Met een tekening en stickervel ga je op pad. Ga jij mee op zoek? Plak de juiste sticker met het dier op de juiste plaats en krijg zo een tuin vol leven!

Het Natuurpunt Museum is een gezellig museum met een mooie natuurrijke tuin erbij. De schattenjacht vindt binnen én buiten plaats. Een zoektocht zonder dat je iets hoeft aan te raken! Je bent ongeveer 30 minuten bezig en het is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Een beleving voor het hele gezin in een veilige omgeving!

Neem tussen 1 juli en 31 augustus deel en verzamel drie klankboekjes van Vlieg boordevol spelletjes.

Ga zeker ook schattenjagen bij de andere locaties in Turnhout. En ter ere van 10 jaar ‘Vlieg door Turnhout’, trakteren we je op een extra zoektocht doorheen de stad! Meer info in de stadskrant. Download de stempelkaart en ga op trot!

Meer info: 

  • UiTmetVlieg.be/schattenvanvlieg
  • Kinderen: gratis, volwassenen: vrije bijdrage
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  • Telkens op woensdag, donderdag en vrijdag van 12.30u tot 16.30u

Toon kaart Natuurpunt Museum
Graatakker 11
2300 Turnhout
van 01/07/20 tot 28/08/20
Natuurpunt CVN
museum@natuurpunt.be
014 47 29 50
www.natuurpunt.be/agenda/schatten-van...