u bent hier

Schatten van Vlieg - buitenzoektocht Wuustwezel

6 +


In Wuustwezel zijn vier speelbossen waar je naar hartenlust kan ravotten. Ontdek jij deze bossen mee met Vlieg? Doorheen de bossen zijn leuke opdrachten verstopt over luisteren en geluid. Hé? Hoor jij ook wat ik hoor? Ga deze zomervakantie mee op pad en laat Vlieg je door de bossen rondleiden. Uilenbos: Dit bos is gelegen tussen de Gasthuisdreef, de Korte Gasthuisdreef en de Schaapsdijk en ... Lees meer »

In Wuustwezel zijn vier speelbossen waar je naar hartenlust kan ravotten. Ontdek jij deze bossen mee met Vlieg? Doorheen de bossen zijn leuke opdrachten verstopt over luisteren en geluid. Hé? Hoor jij ook wat ik hoor? Ga deze zomervakantie mee op pad en laat Vlieg je door de bossen rondleiden.

Uilenbos: Dit bos is gelegen tussen de Gasthuisdreef, de Korte Gasthuisdreef en de Schaapsdijk en ligt naast het militair domein het Groot Schiet-veld. De ingang is via de Gasthuisdreef.

Noordheuvel: In het domeinbos de Noordheuvel waar je via de Noordheuvel of de Ertboringenweg toegang krijgt.

Pastoorsbos: Het domeinbos Pastoorsbos wordt ingesloten door de Kalmthoutsesteenweg, de Bleekvenweg en de Witgoorsebaan. Er is een ingang langs alledrie de straten.

Franciscanessen: Op de Bredabaan in Gooreind ligt achter het sociaal huis en woonzorgcentra Amandina het voormalig kloosterdomein van de zusters Franciscanessen.

Ook rond de bibliotheek is een leuke zoektocht voorzien: https://www.wuustwezel.be/kunst-en-vliegwerk!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Domein Zrs. Sint-Franciscanessen
Bredabaan 735
2990 Wuustwezel
Van 1 juli 2020 tot 31 augustus 2020
Jeugddienst Wuustwezel
gratis
jeugd@wuustwezel.be
036904627
www.wuustwezel.be