u bent hier

Schapenwolkjeswit (Baby's 0-18 mnd)


Tijdens deze workshop ontdek je als (groot)ouders samen met je (klein)kind leuke slaapritueeltjes die je thuis kan toepassen. Slaapritueeltjes brengen ritme en rust aan het einde van de dag en bereiden het kindje voor op de nachtrust. Het slaapritueel is plezierig en een kwalitatief moment voor ouder en kind. Breng een zacht dekentje en een knuffel mee! We willen ouders en grootouders kennis ... Lees meer »

Tijdens deze workshop ontdek je als (groot)ouders samen met je (klein)kind leuke slaapritueeltjes die je thuis kan toepassen. Slaapritueeltjes brengen ritme en rust aan het einde van de dag en bereiden het kindje voor op de nachtrust. Het slaapritueel is plezierig en een kwalitatief moment voor ouder en kind. Breng een zacht dekentje en een knuffel mee!

We willen ouders en grootouders kennis laten maken met nieuwe slaaprituelen en deze samen met hun kindje laten beleven. We zetten in op interactie tussen ouder en kind en uitwisseling onder elkaar. Stuur een mailtje naar: samenleving@hoogstraten.be

Toon kaart Bibliotheek
Lindendreef 1
2320 Hoogstraten
vrij 06/11/20 van 09:30 tot 10:30
Gezinsbond Hoogstraten
gratis
bieke.roovers@gezinsbondhoogstraten.be
0499 19 57 57
www.gezinsbondhoogstraten.be