u bent hier

Samen doen/voor gezinnen met kinderen van 6 tot 12 jaar: 3 creatieve videoworkshops


Ga 2 tot 3 uur aan de slag met huis-, tuin- en keukenmateriaal. Alleen bij het verzamelen van het materiaal en het klaarzetten van de videoworkshop is er hulp nodig van een ouder. We zijn benieuwd naar jouw resultaat! 3 creatieve videoworkshops: - Postkunst: het uitzicht vanuit jouw raam wordt hét onderwerp van een postkaart voor een onbekende vriend - Droommachine: creëer een droommachine die ... Lees meer »

Ga 2 tot 3 uur aan de slag met huis-, tuin- en keukenmateriaal. Alleen bij het verzamelen van het materiaal en het klaarzetten van de videoworkshop is er hulp nodig van een ouder. We zijn benieuwd naar jouw resultaat!

3 creatieve videoworkshops: - Postkunst: het uitzicht vanuit jouw raam wordt hét onderwerp van een postkaart voor een onbekende vriend - Droommachine: creëer een droommachine die dromen maakt op basis van een droom-recept dat je zelf samenstelt - Planetenstelsel: bedenk en ontwerp nieuwe planeten waar mensen ooit zouden kunnen gaan leven Stuur een foto van jouw werkje naar: hvhkstadantwerpen@gezinsbond.be en wie weet delen wij jouw knutselwerk op onze Facebookpagina. Inschrijven via 0499 88 75 44 of hvhkstadantwerpen@gezinsbond.be

Toon kaart grootstad
antwerpen
2000 Antwerpen
Van 27 november 2020 tot 31 december 2020
Gezinsbond Berendrecht/Zandvliet
gratis
bieke.vleugels@gezinsbond.be
0488 89 96 87