u bent hier

Rupelzondagen: Natuur.huis De Paardenstal

Erfgoed


Natuur.huis De Paardenstal Ontdek de Rupelstreek op zijn ‘zondags’! Elke eerste zondagnamiddag van de maand, van mei tot oktober, stellen verschillende musea en bezoekerscentra in de Rupelstreek hun deuren open. Trek je zondagse (wandel)schoenen of je fietsplunje aan en ontdek de verborgen pareltjes van deze unieke steenbakkerijregio. Dit bezoekerscentrum van Natuurpunt verwelkomt je met ... Lees meer »

Natuur.huis De Paardenstal

Ontdek de Rupelstreek op zijn ‘zondags’!
Elke eerste zondagnamiddag van de maand, van mei tot oktober, stellen verschillende musea en bezoekerscentra in de Rupelstreek hun deuren open. Trek je zondagse (wandel)schoenen of je fietsplunje aan en ontdek de verborgen pareltjes van deze unieke steenbakkerijregio.

Dit bezoekerscentrum van Natuurpunt verwelkomt je met plezier in de gerestaureerde paardenstal van Steenbakkerij De Neef. Je vindt er een tentoonstelling over de geschiedenis van de streek en je kan er terecht voor een drankje. Van daaruit vertrekken er wandelingen doorheen het natuurdomein Walenhoek waar je talrijke watervogels kan spotten. De kinderen mee op stap? Ontleen dan een rugzakje met daarin een aantal doe- en weetopdrachtjes.

De Rupelzondagen vinden plaats op 5 juli, 2 augustus, 6 september en 4 oktober telkens van 14 tot 17 uur.

Surf naar www.toerismerupelstreek.be om meer locaties te vinden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Natuur.huis De Paardenstal
Boomsestraat 221
2845 Niel
zo 2 augustus 2020 van 14:00 tot 17:00 zo 6 september 2020 van 14:00 tot 17:00 zo 4 oktober 2020 van 14:00 tot 17:00
Toerisme Rupelstreek vzw
gratis
info@toerismerupelstreek.be